Вітання Місцеблюстителя Київської митрополичої кафедри митрополиту Сімферопольському і Кримському Лазарю зі 75-річчям від дня народження


ЙОГО ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВУ,
ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ ЛАЗАРЮ,
МИТРОПОЛИТУ СІМФЕРОПОЛЬСЬКОМУ І КРИМСЬКОМУ

 

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

Прийміть мої щирі вітання з визначним ювілеєм – 75-річчям від дня Вашого народження.

У цей знаменний день хочу сердечно висловити Вам, дорогий Владико, слова щирої подяки за сумлінні труди у винограднику Христовому. Возлюбивши Господа Бога всім серцем своїм, Ви з юних літ обрали для себе шлях служіння Богові та Його Святій Церкві в буремні часи безбожної влади. За роки своєї пастирської праці Ви заслужили глибоку повагу єпископату, духовенства та вірян в Україні і далеко за її межами. Всім відома Ваша невтомна турбота з відновлення древніх обителей і святих храмів кримської землі, повернення у пам’ять народу і прославлення в лику святих угодників Божих, які осяяли нашу землю своєю вірою і любов’ю.

Молитовно бажаю Вам і надалі всесильної допомоги Божої в охороні духовного винограднику, який насадила десниця Господня, міцного здоров’я, душевної радості, миру і любові. Нехай Всеблагий Господь завжди щедро наділяє Своєю милістю і щедротами Вас та всіх вірян Сімферопольської і Кримської єпархії. Многая і благая Вам літа!

З любов’ю у Христі

ОНУФРІЙ
МИТРОПОЛИТ ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ І БУКОВИНСЬКИЙ,
МІСЦЕБЛЮСТИТЕЛЬ КИЇВСЬКОЇ МИТРОПОЛИЧОЇ КАФЕДРИ

22 квітня 2014 року

Просмотров: 20

Залишити відповідь