Делегація Одеської єпархії відвідала один з оздоровчих таборів, де розміщені діти-біженці з Донецької та Луганської областей.

12 червня, по благословенню   митрополита Одеського і Ізмаїльського Агафангела, делегація Одеської єпархії у складі благочинного єпархії протоієрея Павла Полещука, благочинного Білгород-Дністровського округу протоієрея Рустика Виходцева, керівника єпархіального молодіжного відділу протоієрея Максима Омельченка відвідала один з дитячих оздоровчих таборів, де кілька днів тому були розміщені діти-біженці з Донецької та Луганської областей.

Священнослужителі привезли з собою понад 1000 літрів питної води, більше 500 літрів соків, продукти та іграшки, які були придбані на кошти правлячого архієрея, духовенства і віруючих.

З благословення владики протоієрей Павел Полещук помолився за дітей, а потім благословив усіх на мирний відпочинок, підкресливши, що і надалі Одеська єпархія буде надавати їм допомогу.

Найближчим часом сюди ж будуть доставлені необхідні комплекти дитячого одягу, постільної білизни, предметів особистої гігієни – всього того, що необхідно, тому що біженці були терміново евакуйовані із зони бойових дії, не взявши з собою, практично, ніяких речей.

Спільно з Одеською єпархією допомогу дітям надає Одеська благодійна організація “СпасиБО”.

Ті, хто побажає надати допомогу дітям-біженцям, можуть звернутися з пропозиціями до протоієрея Павла Полещука за тел.: 0677444044.

 

 

Офіційний сайт Одеської єпархії

Просмотров: 21

Залишити відповідь