Місцеблюститель Київської Митрополичої кафедри висловив співчуття рідним та близьким загиблих пасажирів та членів екіпажу літака «Малайзійских авіаліній»

17 липня 2014 року над територією Донецької області, де триває збройне протистояння, було збито літак «Малайзійских авіаліній». Внаслідок трагедії загинуло близько трьохсот пасажирів та членів екіпажу різних національностей. Місцеблюститель Київської Митрополичої кафедри митрополит Чернівецький і Буковинський Онуфрій висловив співчуття рідним та близьким загиблих.

«Це жахлива подія. Жертвами стали невинні люди, жінки та діти з різних країн. Українська Православна Церква засуджує ті сили, які є винуватцями цього злочину і нагадує про те, що суду Божого ніхто не уникне. Вся повнота нашої Церкви молитовно співчуває родинам загиблих. Нехай Творець та Промислитель світу утішить серця та зміцнить сили рідних та близьких тих, хто загинув у цій жахливій катастрофі», – йдеться у співчутті Місцеблюстителя.

Митрополит Онуфрій також зазначив: «Українська Православна Церква закликає усіх, хто незаконно взяв до рук зброю, припинити військове протистояння та зробити реальні кроки до мирного врегулювання конфлікту».

Просмотров: 27

Залишити відповідь