ІЗЮМ. Предстоятель Української Православної Церкви відправив Всеношну в Свято-Вознесенському соборі міста

4 жовтня Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій прибув з Архіпастирським візитом до Ізюмської єпархії.

Біля Свято-Вознесенського кафедрального собору міста Ізюм Предстоятеля зустрів Високопреосвященніший Єлисей, архієпископ Ізюмський і Куп’янський, з собором архіпастирів та духовенства.

Під час Всенічного бдіння Блаженніший Митрополит Онуфрій возвів вікарія Горлівської єпархії єпископа Краснолиманського Аліпія в сан архієпископа.

Його Блаженству співслужили:  митрополити –  Луганський і Алчевський Митрофан, Миколаївський і Очаківський Питирим, архієпископи –  Запорізький і Мелітопольський Лука,  Святогірський Арсеній, Макіївський Варнава, Ізюмський і Куп’янський Єлисей,  архієпископ Городницький Олександр,   єпископи –  Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон,  Дніпродзержинський і Царичанський Володимир, Сєверодонецький і Старобільский Никодим,  Бердянський і Приморський Єфрем, єпископ Ірпінський Климент, а також духовенство Ізюмської та сусідніх єпархій.

Після закінчення богослужіння Блаженніший Митрополит Онуфрій звершив молебний спів перед Піщанським образом Божої Матері.

Просмотров: 283

Залишити відповідь