Уславлена українська спортсменка пожертвувала свої чемпіонські нагороди заради підтримки благодійних проектів Запорізької єпархії

Як повідомляє офіційний сайт Запорізької єпархії Української Православної Церкви, 8-разова чемпіонка світу та 15-разова чемпіонка України з гирьового спорту Любов Черепаха передала Запорізькій єпархії дві особисті медалі світового рекорду Гіннеса для їх продажу на аукціоні. Виручені гроші будуть спрямовані на єпархіальний благодійний проект «Любовь милосердствует», метою якого є допомога хворим дітям і відновлення воєнного госпіталю міста Запоріжжя.

«Як це буде технічно – два лоти чи один лот – немає різниці. Треба зібрати максимально коштів для благодійних проектів Запорізької єпархії УПЦ», – сказала світова чемпіонка.

Дві нагороди за світовий рекорд Любові Черепахи вже  виставлені на інтернет-аукціоні. З дозволу спортсменки вже встановлена стартова ціна її нагород: 10000 гривень за золоту медаль рекорду Гіннеса та 5000 гривень за медаль офіційного представника Книги рекордів Гіннеса на території СНД. До оригіналів медалей додаються копії Сертифікату про світовий рекорд та Диплома Книги рекордів Гіннеса.

Окрім цього, титулована українська спортсменка запропонувала керуючому архієрею Запорізької єпархії, архієпископу Луці, провести дитячий турнір з гирьового спорту серед учнів недільних шкіл, приурочений до дня пам’яті просвітителів Русі святих Кирила і Мефодія.

Просмотров: 41

Залишити відповідь