КИЇВ. У день пам’яті святого апостола Андрія Первозванного Блаженніший Митрополит Онуфрій освятив новий храм на Лівому березі столиці

13 грудня , у день пам’яті святого апостола Андрія Первозванного, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію у нижньому храмі Трьох святителів собору Різдва Христового на березі озера Тельбін (житловий масив Березняки). Перед початком Літургії Його Блаженство здійснив освячення престолу у храмі на честь Богоявлення Господнього, що знаходиться в одному з приміщень духовно-просвітницького центру цієї парафії.

Його Блаженству співслужив вікарій Київської Митрополії, єпископ Ірпінський Климент та духовенство міста Києва.

Після читання Святого Євангелія Предстоятель звернувся до пастви зі словами настанови, у якій згадав про подвиг святого апостола Андрія Первозванного, його проповідь у нашій землі та про головну складову цієї проповіді, якою учень Христов просвітив древню київську землю: любов до Бога і любов до ближнього.

По закінченні Божественної літургії Блаженніший Владика нагородив церковними відзнаками благодійників парафії та найбільш активних членів церковної общини храму Різдва Христового.

Повний фоторепортаж >>>

 

Просмотров: 2054

Залишити відповідь