МОСКВА. Учасники Архієрейської Наради Руської Православної Церкви закликали до негайного припинення кровопролиття на Українській землі 

3 лютого завершила роботу Архієрейська Нарада Руської Православної Церкви.

Архієреї піднесли до Бога молитву про настання справедливого миру на землі України, який би зупинив трагічне кровопролиття, зберіг її від скорбот, а всіх, хто ненавидить один одного – привів до покаяння і взаємного прощання.

У своїй Постанові учасники наради закликали всіх, від кого це залежить, негайно докласти всіх зусиль для припинення кровопролиття, яке забирає людські життя. Вони одностайно висловили підтримку Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію та єпископату Української Православної Церкви в їх трудах по збереженню церковної єдності та подоланню розколів.

Було наголошено на важливості переходу до широкомасштабного діалогу задля припинення сучасного конфлікту, який би дозволив людям різних політичних поглядів і переконань, носіїв різних культур та мов спільно визначати майбутнє країни. При цьому важливо, щоб жодна з суспільних сил не була виключена з процесу прийняття рішень.

Всі чада Церкви закликаються до молитви за мир і посильної допомоги всім, хто невинно постраждав внаслідок військового конфлікту.

Фото: patriarchia.ru

Просмотров: 1910