Вітання Предстоятеля УПЦ митрополиту Одеському і Ізмаїльському Агафангелу з нагоди 50-ліття ієрейської хіротонії

Вітання Предстоятеля УПЦ митрополиту Одеському і Ізмаїльському Агафангелу з нагоди 50-ліття ієрейської хіротонії та служінням у священному сані

ЙОГО ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВУ,
ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ АГАФАНГЕЛУ,
МИТРОПОЛИТУ ОДЕСЬКОМУ І ІЗМАЇЛЬСЬКОМУ

Христос воскрес!

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико! 

Від всієї душі поздоровляю Вас зі знаменною датою – 50-літнім ювілеєм ієрейської хіротонії та служінням у священному сані.

Нелегким був шлях, який Вам належало пройти, аби стати служителем Алтаря Господнього. Премудрий Домобудівник нашого спасіння сподобив Вас у складний час богоборчої влади та розбудови Української Держави нести послух Святій Матері Церкві у багатьох місцях, де Ви гармонійно поєднали адміністративну роботу і пастирське служіння. Всюди Ви прикладали всі свої сили і таланти, щоби проповідь про Воскреслого Христа Спасителя була почута далекими і близькими, запалюючи полум’я віри в серцях сучасників та навертаючи до Церкви тих, хто прагне спасіння (див. Діян. 2:47). І ось уже півстоліття стоячи перед престолом Первосвященика Великого, Ви приносите безкровну жертву про всіх і за вся.

У цей знаменний день, коли вся церковна повнота прославляє переможне воскресіння із мертвих Спасителя світу, молитовно бажаю Вашій Святині кріпості душевних і тілесних сил, миру та невичерпної пасхальної радості. Многая і благая Вам літа!

З любов’ю у Христі Воскресшім

+ ОНУФРІЙ
МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,
ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

22 квітня 2015 року

Просмотров: 629