Блаженніший Митрополит Онуфрій висловив співчуття Предстоятелю Грузинської Православної Церкви

15 червня Предстоятель Української Православної Церкви Блаженіший Митрополит Онуфрій висловив слова співчуття Святішому і Блаженнішому Католікосу-Патріарху всієї Грузії Іллі ІІ, в зв’язку з трагічними подіями внаслідок повені в Тбілісі.

Зокрема у своєму Посланні Його Блаженство зазначив, що грузинський народ завжди підтримував своїх українських братів у часи випробувань. Україна сама зазнає сьогодні великих страждань, тому клір та миряни УПЦ співчувають усім тим, кого торкнулася біда, підкреслив Блаженніший Владика.

Предстоятель наголосив, що щиро молиться за всіх, хто в ці скорботні дні страждає на грузинській землі. «З вірою у безмежне милосердя Боже, просимо Небесного Отця вселити у Вічні обителі всіх загиблих тбілісців і втерти сльози сиротам і вдовам, а також кожному страждаючому від спустошення, яке принесла природна стихія», – висловив слова підтримки Блаженніший Митрополит Онуфрій у своєму Посланні.

Нагадаємо, що повінь у Тбілісі сталася у ніч з 13 на 14 червня, після зливи небувалої сили. За останніми даними, загинуло 15 людей, більше 20 вважаються зниклими безвісті.

Просмотров: 1378