ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ. До зони бойових дій було вдало доставлено чотирнадцятий транш гуманітарної допомоги Місії “Милосердя без кордонів”

На Донеччину було вдало доставлено чотирнадцятий транш гуманітарної допомоги Місії “Милосердя без кордонів”

Пунктом призначення Місії став Свято-Миколаївський жіночий монастир, розташований у селі Микільське Волноваського району Донецької області, який знаходиться в гарячій точці збройного протистояння на Донбасі – поміж Волновахою та Мар’їнкою.

З самого початку бойових дій монастир на чолі з ігуменею Анною (Морозовою), став центром підтримки та єдиною надією на виживання для тисяч біженців та місцевих жителів регіону.

Не дивлячись на наявні труднощі, складну систему пропусків, гуманітарний вантаж був доставлений за місцем призначення.

«Ми намагалися доставити все те, що необхідно людям для виживання: памперси, дитяче харчування, воду, костилі для поранених, продукти харчування, одяг, кухонний інвентар, спальні мішки, засоби гігієни, промисловий інвентар та багато іншого», – розповідає організатор Місії протоієрей Захарія Керстюк.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день Місія «Милосердя без кордонів» зібрала та транспортувала до буферної зони збройного конфлікту на Сході 1 021 тонну різних гуманітарних вантажів на суму більше 22 млн. грн. – загалом 49 фур і 20 мікроавтобусів.

Донбасс Православный

Просмотров: 268