КИЇВ. Блаженніший Митрополит Онуфрій помолився про всіх постраждалих і загиблих внаслідок зіткнення біля Верховної Ради

1 вересня Блаженніший Митрополит Онуфрій під час Божественної літургії підніс особливі молитви за всіма пораненими під час сутичок біля Верховної Ради та про упокоєння новопреставленого воїна Ігоря Дебріна, котрий загинув 31 серпня від розриву гранати, кинутої в бік правоохоронців.

Разом з архієреями та духовенством Блаженніший владика прочитав молитву про мир і припинення ворожнечі в Україні.

За інформацією прес-служби Міністерства Внутрішніх Справ України, станом на вівторок, 1 вересня, від кульових поранень померло вже троє чоловік.

31 серпня від осколкового поранення в серце загинув 24-річний солдат Нацгвардії Ігор Дебрін. Сьогодні померли від отриманих поранень службовці Національної гвардії України Дмитро Сластніков 1994 року народження та Олександр Костина 1995 року народження.

Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали 132 співробітника МВС і Нацгвардії України, у тому числі вогнепальні осколкові поранення, серед яких 8 важко поранених. Один поранений у критичному стані, повідомляє сайт МВС України.

Гвардійці стали жертвою гранати, кинутої в них на мітингу біля Верховної Ради, який відбувся 31 вересня проти змін до Конституції України.

Просмотров: 689