ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСТЬ. Триває робота Х Всеукраїнської конференції працівників єпархіальних молодіжних відділів та організацій УПЦ

19 жовтня, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, розпочала роботу Х Всеукраїнська конференція глав і працівників єпархіальних молодіжних відділів та організацій УПЦ.

На ювілейну конференцію приїхали близько вісімдесяти глав та працівників єпархіальних відділів і організацій – священиків та мирян із більш ніж сорока єпархій Української Православної Церкви, а також гості з Мінської єпархії Білоруського екзархату.

Ювілейна конференція відбувається на березі Чорного моря в селищі Лазурному Скадовського району Херсонської області.

Форум було розпочато спільним молебнем, що звершив єпископ Обухівський Іона, після чого владика зачитав вітальне слово Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія до учасників конференції.

Зі словом від митрополита Херсонського і Таврійського Іоанна виступив секретар Херсонської єпархії протоієрей Максим Тарасенко.

Перший день конференції було присвячено обговоренню організаційних питань. Владика Іона розповів учасникам конференції про останні події, поїздки та заходи молодіжного спрямування, в яких брав участь Синодальний відділ УПЦ, а також поділився планами Відділу на найближче майбутнє.

Всеукраїнська конференція триватиме до п’ятниці, 23 жовтня. Протягом роботи форуму будуть обговорені актуальні питання Місії Церкви серед молоді, а також різні проблеми життя Православ’я в Україні загалом.

Синодальний відділ УПЦ у справах молоді

Просмотров: 656