Соціальне служіння в УПЦ: Одеська, Полтавська та Херсонська єпархії передали матеріальну допомогу лікарням і переселенцям (+ВІДЕО)

4 листопада, в день пам’яті Казанської ікони Божої Матері, з благословення митрополита Одеського і Ізмаїльського Агафангела, в Координаційному центрі Одеської єпархії з надання гуманітарної допомоги більше 100 родин вимушених переселенців зі сходу України та нужденні одесити отримали продуктові набори та фінансову допомогу.

Нагадаємо, що Координаційний центр Одеської єпархії був відкритий з благословення митрополита Агафангела півтора роки тому і за цей період надав допомогу тисячам людей. Кожне прохання нужденних про допомогу розглядається особисто Преосвященним владикою.

Всі небайдужі одесити, котрі бажають долучитися до благодійної місії, можуть звернутися в Координаційний центр, який розташований на Олексіївській площі, 19 м. Одеса.

Надана благодійна допомога містить у собі функціональне ліжко шведсько- датського виробництва
Гадяцькій лікарні було передане функціональне ліжко шведсько-датського виробництва

Благодійну допомогу продовжують надавати і в інших єпархіях УПЦ. Зокрема, з благословення митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, благочинний Гадяцького району Полтавської області протоієрей Ігор Цебенко разом із представником МБО Української ліги благодійників Андрієм Цебенком передали відділенню анестезіології та інтенсивної терапії Гадяцької ЦРЛ новітнє лікарняне обладнання.

Активне соціальне та благодійне служіння ведеться також у Херсонській єпархії. 21 та 23 жовтня, з благословення митрополита Херсонського і Таврійського Іоанна, Обласному будинку дитини та дітей з ураженням ЦНС, а також хворим на ДЦП та були передані продукти харчування та необхідні засоби гігієни.

Просмотров: 339