Блаженніший Митрополит Онуфрій благословив відкриття щорічного благодійного свята у Київській національній опері (+ВІДЕО)

Вже тринадцятий рік поспіль у Києві проходить благодійний захід для дітей «Різдвяний вертеп».

7 січня, в день свята Різдва Христового, у Національній опері України імені Т.Г.Шевченка відбулося тринадцяте традиційне дитяче свято «Різдвяний вертеп-2016». Цього року благодійний захід був влаштований для дітей біженців зі сходу України, воїнів АТО та вихованців дитячих будинків та шкіл-інтернатів Києва та Київської області. Про це повідомляє Інформаційний відділ УПЦ.

Читайте також: Семінаристи власноруч підготували зворушливе привітання для нечуючих (+ВІДЕО)

Урочисте відкриття свята благословив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій. Його Блаженство на захід супроводжували єпископ Обухівський Іона та народний депутат України Андрій Деркач.

Читайте також: В УПЦ вітають з Різдвом Христовим нужденних – подарунки отримали переселенці

Вітаючи дітей з Різдвом Христовим, Його Блаженство зазначив, що Христос прийшов на землю, не відділяючи бідних від багатих, старих від молодих, але для всіх приніс радісне благовістя про нове життя у вічності. Особливу увагу Предстоятель УПЦ приділив волонтерам, які приклали багато зусиль, щоб зібрати діток з різних куточків Київської області на це свято. Блаженніший Митрополит Онуфрій подякував їм за важливу допомогу, роздав святкові подарунки та благословив усіх.

Сьогодні після Божественної літургії Його Блаженство привітали з Різдвом чисельні колядники та братія Києво-Печерської Лаври.

Фото Інформаційного відділу та Сергія Рижкова
Відео телеканалу “Інтер”

Просмотров: 1009