Семінаристи власноруч підготували зворушливе привітання для нечуючих (+ВІДЕО)

До свята Різдва Христового вихованці Київської духовної семінарії адресували спеціальне привітання для нечуючих., повідомляє Інформаційний відділ УПЦ.

Викладач жестової мови КДАіС Анна Блощинська розповідає, що студенти власноруч підготували фільм-привітання з щирим ентузіазмом. «Я лише дещо допомогла з текстом привітання та поставила правильність жестів», – зазначає вона.

«Родзинкою цього аматорського відео семінаристів є простота й щирість, які так добре характеризують майбутніх українських православних священиків», – підкреслила Анна Блощинська.

Текст вітання:

«Ми – студенти Київської духовної семінарії; ми вивчаємо жестову мову, щоб донести слово Боже кожній людині – нечуючі не виключення. Разом із нашим викладачем хочемо привітати наших друзів, які не чують, з великим і радісним днем – Різдвом Христовим !

Майже дві тисячі років християнський світ урочисто відзначає пришестя на землю Сина Божого. Христос народився від Пресвятої Діви Марії – став Богом та людиною.

Снимок2Різдво Христове – одне з найурочистіших й шанованих свят в Україні. Ми щиро вітаємо вас, дорогі друзі.

Нехай це свято принесе розуміння змісту життя, та те, що в ньому відбувається. Якомога більше тепла та щастя у ваші домівки

Ми – діти Єдиного Бога. Ми – громадяни однієї країни. Ми єдиновірні, єдинокровні; ми брати і сестри. Подякуємо ж у це свято Господеві за всі Його благодіяння, даровані нашій Святій Православній Церкві та кожному з нас у минулому році, й будемо просити Його милості до Української Православної Церкви, державі й народу України у році наступному.

Бажаємо щоб молитва кожного із нас, біль кожного із нас, Господь почув і почули ті люди які поруч з нами, тому що тепер не достає тільки розуміння та братерських відносин між нами.

Нехай це світле свято наповнить радістю наші душі та спонукає нас на справи віри і любові, зводячи наші уми і серця до Неба. Бо звідти линуть слова: нині народився вам Спаситель, Який є Христос Господь (Лк. 2: 11).»

Просмотров: 1540