Під час бесіди високоповажний гість дякував Блаженнішому Митрополиту Онуфрію за духовну опіку румун в Україні.

image-22-01-16-09-52-322 січня, на запрошення Надзвичайного і Повноважного Посла Румунії в Україні Корнела Іонеску та з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, настоятель молдово-румунської парафії м. Києва ієрей Димитрій Попеску взяв участь у зустрічі з Міністром-делегатом з питань зв’язків з румунами звідусіль Даном Стоенеску. Про це повідомляє Інформаційний відділ УПЦ.

Під час бесіди обговорювалося питання умов проживання румун у столиці України, зокрема їх пастирсько-духовної опіки. Пан Стоенеску від щирого серця подякував Предстоятелеві Української Православної Церкви за значний вклад у підтримку румун, які мешкають у Києві та загалом в Україні.

На зустрічі також були присутні радник президента Румунії пані Сандра Пралонг, сенатор Міністерства регіонального розвитку Румунії Сезар-Раду Соаре, а також директор Департаменту зовнішніх зв’язків Валентин Редукану.

Читайте також: КИЇВ. Священик УПЦ взяв участь у міжнародній науково-практичній конференції, присвяченій Дню незалежності Молдови

Наприкінці бесіди ієрей Димитрій вручив високоповажним гостям з Румунії пам’ятні подарунки.

Просмотров: 857