Відбулося представлення архієпископа Пантелеімона (Лугового) уманській пастві

Зустріти нового правлячого архієрея зібралися чисельні віряни Уманської єпархії – повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Уманської єпархії.

9 лютого у Свято-Миколаївському кафедральному соборі міста Умань відбулося представлення нового єпархіального архієрея – архієпископа Уманського і Звенигородського Пантелеімона (Лугового). З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, у цей день до Умані прибув вікарій Київської Митрополії єпископ Ірпінський Климент, який зачитав витяг з журналу Священного Синоду Української Православної Церкви і Указ Предстоятеля про призначення на Уманську кафедру архієпископа Пантелеімона (Лугового).

DSC_1492Перед представленням у соборі був звершений молебень перед початком доброї справи, за яким молилися духовенство та чисельні віряни Уманської єпархії.

Після молебню були виголошені уставні многоліття.

Нагадаємо, 7 лютого у Луцьку відбулося представлення новопризначеного вікарія Волинської єпархії, єпископа Камінь-Каширського Нафанаїла (Крикоти).

Просмотров: 2372