Українські військові священикам УПЦ: Ваша турбота надає нам сили

Клірики Вінницької єпархії Української Православної Церкви отримали подяку від командування батальйону 30-ої окремої механізованої бригади. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Подяку протоієрею Анатолію Кузнєцову та протоієрею Олексію Волкову вручив представник Наглядово-координаційної ради волонтерів при Вінницькому Медичному Клінічному Центрі Центрального Регіону та благодійної організації «Благодійний фонд «Миротворець України»» Святослав Верлан 17 лютого під час розширеного засідання єпархіальної ради.

У розташування 30-ої окремої механізованої бригади священики з Вінниці приїздять щоразу, коли відвідують зону бойових дій на Сході. Отці Олексій та Анатолій спілкуються з військовими, моляться разом із ними та за них, діляться з бійцями одягом, їжею, медикаментами, зібраними парафіянами Вінницької єпархії.

У Подяці від імені воїнів на адресу вінницьких священиків-волонтерів зокрема говориться: «Ваша турбота та самовідданість в підтримці воїнів-захисників надає нам сили та морального духу міцно стояти на захисті рубежів своєї землі. Ваш неоціненний вклад в обороноздатність цінить і шанує кожен солдат, якому так необхідна клопітка робота по забезпеченню нашої життєдіяльності в умовах бойових дій».

Наступну поїздку в зону військового конфлікту, і в тому числі до бійців 30-ої бригади, протоієрей Анатолій Кузнєцов планує здійснити 28 лютого.

Просмотров: 565