1 березня в усіх храмах УПЦ помоляться за стражденних від наркотичної залежності

1 березня відзначається Міжнародний день боротьби з наркоманією та наркобізнесом.

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія цього дня у всіх храмах та монастирях Української Православної Церкви будуть звершені молебні за стражденних від наркотичної залежності. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Відповідний циркуляр був розісланий усім єпархіальним Преосвященним архієреям УПЦ 29 лютого.

Так, за повідомленням прес-служби Волинської єпархії, вікарний єпископ Нафанаїл 1 березня відслужить молебень перед іконою «Неупиваєма Чаша» в молитовній кімнаті, яка діє в обласному наркологічному диспансері.

У Дніпропетровській єпархії цього дня відбудеться масштабний хресний хід з молебним співом і проханням про Божу допомогу наркозалежним людям у їхній боротьбі з пристрастю наркоманії.

Захід до Міжнародного дня боротьби з наркоманією та наркобізнесом, з благословення митрополита Дніпропетровського і Павлоградського Іринея, організовують Центр для наркозалежних в честь преподобного Агапіта Печерського при підтримці Дніпропетровської єпархії УПЦ.

Організатори запрошують всіх небайдужих до проблеми наркоманії разом піднести молитву з проханням про дарування Господом допомоги та зміцнення в боротьбі з пристрастю наркозалежності.

Молитва за стражденних від наркотичної залежності лунатиме у всіх храмах та монастирях Української Православної Церкви.

Просмотров: 449