Близько 200 родин переселенців і нужденних отримали гуманітарну та фінансову допомогу від Одеської єпархії

13 сім’ям було надано фінансову допомогу в розмірі 25 тисяч гривень.

_DSC33947 березня, з благословення митрополита Одеського і Ізмаїльського Агафангела, в Координаційному центрі Одеської єпархії з надання гуманітарної допомоги була проведена чергова благодійна акція, під час якої 185 родин вимушених переселенців зі східних областей України і нужденних одеситів отримали продуктові набори. Також 13 сім`ям було надано фінансову допомогу в розмірі 25 тисяч гривень, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Одеської єпархії.

_DSC3389Координаційний центр, створений з благословення владики Агафангела влітку 2014 року, за час свого існквання надав необхідну допомогу кільком тисячам біженців та нужденних одеситів. Притому більше 50 тонн продовольства, медикаментів і одягу було направлено в зону бойових дій і роздано постраждалим від збройного конфлікту.

Нагадаємо, наприкінці минулого місяця православна сім’я з Вінниці доставила в Святогірську лавру 15 тонн гуманітарної допомоги, а Одеська єпархія надала матеріальну підтримку 180 сім`ям переселенців. Як повідомлялося раніше, зловмисники підпалили авто священика, зусиллями якого в Одесі сотні нужденних щотижня отримують допомогу.

Просмотров: 148