Волинська єпархія передала 50 тисяч гривень обласному відділенню Дитячого фонду України

На пожертвувані кошти буде організована низка соціальних заходів.

detskiy-fond-ukrainy11 березня, з благословення митрополита Волинського і Луцького Нифонта, вікарій Волинської єпархії єпископ Камінь-Каширський Нафанаїл передав голові правління Волинського обласного відділення Дитячого фонду України Олені Грінченко 50 тисяч гривень з коштів, зібраних під час ХХІІ Різдвяного благодійного концерту. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Волинської єпархії.

В свою чергу, пані Грінченко щиро подякувала архієреям, священнослужителям та віряним Волинської єпархії за постійну турботу про дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування, та справи милосердя для них.

Передані кошти підуть на проведення низки соціальних заходів, що будуть спільно організовані Дитячим фондом України та Волинською єпархією Української Православної Церкви.

Нагадаємо, що під час ХХІІ Різдвяного благодійного концерту православними Волині було зібрано 250 тисяч гривень для дітей-сиріт. Раніше повідомлялося, що Місія «Милосердя без кордонів», яку очолює клірик УПЦ, влаштувала для тисяч дітей з 11 населених пунктів зони АТО вистави з подарунками.

Просмотров: 224