Клірик Білоцерківської єпархії звершує черговий душпастирський візит до зони АТО

Українські військовослужбовці відзначили духовну підтримку священика Подячною грамотою.

vizit_u_volnovahu00127 березня настоятель храму преподобного Ілії Муромця Білої Церкви протоієрей Димитрій Марандюк розпочав свій черговий душпастирський візит до 72-ї окремої механізованої бригади, що дислокується у Волновасі Донецької області. Про це повідомляє Інофрмаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Білоцерківської єпархії.

Під час свого перебування у зоні збройного протистояння на сході України отець Димитрій відвідав позиції воїнів, де разом із ними звершував молебні та проводив духовні бесіди. Священик також відповідав на запитання бійців, дарував їм церковні святині та духовну літературу. Окрім того, клірик Білоцерківської єпархії освятив автомобілі командування підрозділів.

vizit_u_volnovahu005На знак подяки за постійну душпастирську підтримку військовослужбовців, особливо у перші дні війни, коли священик також допомагав вивозити поранених, командир бригади полковник Соколов Андрій Васильович вручив протоієрею Димитрію Подячну грамоту.

Нагадаємо, минулого тижня військовослужбовці ЗСУ молилися у Свято-Успенській Почаївській Лаврі. Раніше повідомлялося, що духовенство різних єпархій УПЦ привітало українських нацгвардійців з прфесійним святом.

Просмотров: 633