Суспільство найбільше довіряє Церкві, найменше – політикам і журналістам – соцопитування

Менше 6% населення України повністю довіряють ЗМІ.

8-12 квітня Центр соціальних та маркетингових досліджень SOCIS провів опитування, визначаючи кому сьогодні довіряють українці. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на ТСН.

За результатами соціологічного дослідження було виявлено, що найбільший відсоток довіри громадян України зберігається за Церквою – 68,4%.

Нагадаємо, у березні минулого року за даними дослідження компанії Research & Branding Group було встановлено, що найбільшою довірою населення України користується Церква (62% довіряють, 24% – не довіряють).

Серед тих, кому найменше довіряють українці у рейтингу знаходяться представники ЗМІ та можновладці. Повністю схвалюють діяльність медійників лише 5,9% населення нашої держави. 73,6%  назвали хибним нинішній курс розвитку України.

У дослідженні взяли участь 1488 респондентів у віці 18 років і старше. Вибірка була репрезентативна населенню України за віком, статтю, розміром населеного пункту та регіоном проживання. Соціологи зазначають, що максимальна похибка вибірки не перевищує 2,6% при 95% довірчому інтервалі.

Просмотров: 459