В Україні зустріли Благодатний Вогонь

30 квітня о 20:00 офіційна делегація Української Православної Церкви доставила в Україну Благодатний Вогонь, що зійшов сьогодні у Єрусалимі о 14:31 за київським часом. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Делегацію, яку очолив керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, зустрічали в міжнародному аеропорті Бориспіль голова Інформаційно-просвітницького відділу УПЦ єпископ Ірпінський Климент, клірики різних єпархій Української Православної Церкви, а також представники ЗМІ.

Після прибуття владика Антоній відповів на запитання журналістів стосовно цьогорічної події зішестя Благодатного Вогню, а також роздав святиню духовенству. Представники єпархій, що зустріли делегацію, розвезуть Благодатний Вогонь усіма куточками нашої держави.

Нагадаємо, сьогодні о 23:00 Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій роздасть святиню столичній пастві у Києво-Печерській Лаврі, після чого очолить пасхальне богослужіння.

Просмотров: 2245