Предстоятель відвідує з архіпастирським візитом Володимир-Волинську єпархію

Його Блаженство очолив урочистості з нагоди свята Усіх святих землі Волинської.

9 травня розпочався архіпастирський візит Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія у Володимир-Волинську єпархію, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

У Свято-Успенському монастирі села Зимне Предстоятеля зустрічали архієпископ Володимир-Волинський і Ковельський Володимир із сонмом архієреїв Української Православної Церкви, ігуменя Стефана з сестрами, духовенство та віряни Володимир-Волинської єпархії.

Того ж вечора Його Блаженство очолив всенічне бдіння на честь дня пам’яті преподобного Стефана Печерського, єпископа Володимир-Волинського та свята Усіх святих землі Волинської. Архіпастирю співслужили митрополит Сервійський і Козанський Павел (Елладська Православна Церква), намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, духовенство монастиря та єпархії.

Після читання Святого Євангелія Предстоятель привітав усіх присутніх із святом, помазав святим єлеєм, роздав святкові подарунки та благословив кожного.

Завтра урочистості продовжаться у Володимир-Волинському. Початок Божественної літургії в Свято-Успенському соборі міста о 9:00.

Нагадаємо, під час Світлої седмиці Блаженніший Митрополит Онуфрій відвідав Почаївську Лавру та Банченський монастир.

Просмотров: 1842