Блаженніший Митрополит Онуфрій звершив освячення храму Чернівецько-Буковинської єпархії

21 травня 2016 року, у день пам’яті святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію в храмі Різдва Пресвятої Богородиці у с. Старий Вовчинець Глибоцького району Чернівецької області. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

21 травня 2016 року, у день пам’яті святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію в храмі Різдва Пресвятої Богородиці у с. Старий Вовчинець Глибоцького району Чернівецької областіЙого Блаженству співслужили вікарій Чернівецько-Буковинської єпархії єпископ Банченський Лонгин, а також клір парафії та духовенство єпархії.

Перед початком богослужіння Предстоятель звершив чин малого освячення храму, що був нещодавно відреставрований.

Після одпусту відбувся хресний хід навколо храму, по завершенні якого Архіпастир окропив вірян святою водою.

Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав усіх присутніх зі святом та важливою подією у житті парафії – освяченням храму. Також за заслуги перед Українською Православною Церквою Предстоятель нагородив духовенство та благодійників парафії Різдва Пресвятої Богородиці церковними відзнаками.

Сьогодні ввечері Предстоятель очолить богослужіння у Свято-Миколаївському храмі Чернівців.

Нагадаємо, 15 травня Блаженніший Митрополит Онуфрій звершив богослужіння у Мгарському чоловічому монастирі Полтавської єпархії.

Просмотров: 2155