У Кременчуці та Одесі віряни УПЦ передали допомогу сиротам і переселенцям та матеріально підтримали родину погорільців (відео)

У Кременчуці православне молодіжне братство регулярно проводить соціальні проекти, а в Одеській єпархії загальна сума допомоги нужденним сягнула понад 200 тис. гривень

24 травня 2016 року, з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела, Координаційний центр Одеської єпархії з надання соціальної та гуманітарної допомоги знову надав допомогу потребуючим24 травня 2016 року, з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела, Координаційний центр Одеської єпархії з надання соціальної та гуманітарної допомоги вкотре надав допомогу потребуючим.

Фінансову та гуманітарну підтримку цього разу отримали благодійна організація «Загальні діти», родина, у якої згоріла квартира, а також вимушені переселенці зі сходу України та нужденні одесити, котрі звернулися за допомогою до митрополита Агафангела.

Загалом допомогу від Одеської єпархії – продуктові набори вартістю 500 грн. кожний – отримали 400 осіб.

Того ж дня Православне братство святителя Миколая Чудотворця м. Кременчуга передало більше півтони овочів для місцевого притулку і школи-інтернату ім. Макаренка. Голова братства протодиякон Віктор Дудніченко, повідомляє, що братчики також збирають і передають посильну допомогу переселенцям зі східних регіонів України. Раніше, 22 травня, у день Небесного покровителя Свято-Миколаївського братства, братчики провели благодійний обід для 400 осіб.

Просмотров: 124