Вітання з тезоіменитством Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію від Священного Синоду УПЦ

Ваше Блаженство,
Блаженніший Владико і милостивий Отець!

Від імені єпископату, кліру і всіх вірних чад Української Православної Церкви прийміть сердечні поздоровлення з Днем Вашого тезоіменитства.

Подібно до преподобного Онуфрія Великого, Ви уязвили серце своє любов’ю до Бога, не бажаючи нічим хвалитися, хіба тільки хрестом Господа нашого Іісуса Христа, котрим світ розп’ятий для Вас і Ви для світу (див. Гал. 6:14).

Черпаючи у наслідуванні древніх подвижниківсили і натхнення трудитися Святій Матері Церкві, яка покликала Вас на високе Предстоятельське служіння, Ви своєю ревністю надихаєте дальніх і ближніх йти спасенним шляхом євангельських заповідей. Вашою невтомною і жертовною працею народ Божий воістину пізнає, що є віра, яка діє любов’ю (Гал. 5:6).

Молитовно бажаємо Вашій Святині всесильної помочі Христа Спасителя у многотрудному Предстоятельському служінні, а найпаче – примноження любові і згоди серед пастви, зібраної під Вашим Первосвятительським омофором.

Нехай заступництвом преподобного і богоносного отця нашого Онуфрія Великого і Вашими святими молитвами, Великодаровитий Господь оросить неплодну пустелю наших сердець і дає сили приносити достойні плоди покаяння (Лк. 3:8) во спасіння безсмертних душ і славу Його Святого імені.

Многая і благая Вам літа, Блаженніший Владико!

25 червня 2016 року

Просмотров: 783

Залишити відповідь