В Одесі митрополит Агафангел похрестив немовлят-п’ятернят – 2 дівчаток і 3 хлопчиків (відео)

Народження одразу 5 немовлят в одній сім’ї – унікальний випадок не тільки для Одещини, а й для всієї України

27 липня 2016 року, напередодні Дня Хрещення Русі, митрополит Одеський та Ізмаїльський Агафангел відвідав Одеську міську клінічну лікарню №2, де звершив таїнства Хрещення і Миропомазання народжених нещодавно п’яти немовлят. Нарекли діток іменами на честь Дар’ї, Олександри, Діонісія, Владислава та Давида. Повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Одеської єпархії.

Співслужили Його Високопреосвященству благочинні Одеської єпархії протоієрей Павло Полещук та В’ячеслав Бондар. На Хрещенні були присутні керівник міського управління охорони здоров’я та хрещені.

Після завершення таїнства владика Агафангел у своєму слові підкреслив, що цей випадок, коли в одній сім’ї народились одразу 5 немовлят, є унікальним не тільки для Одеси, а й для всієї України. Також митрополит від імені єпархії вручив батькам новонароджених сертифікат на придбання побутової техніки.

«Ще раз хочу всіх привітати з цією чудовою подією. Нехай Боже благословення буде з усіма вами, нехай ці діти ростуть міцними та здоровими, в мирі та злагоді, щоб вирости достойними громадянами нашої земної Батьківщини. А Одеська єпархія буде і далі надавати вам допомогу – і духовну, і матеріальну» – сказав архієрей.

Нагадаємо, у лютому цього року, з благословення єпархіального архієрея митрополита Нифонта, духовенство Волинської єпархії взяло під опіку сиріт з багатодітної родини.

Відео reporter.od.ua

Просмотров: 1531

Залишити відповідь