Червоний Хрест подякував вірянам Рівненської єпархії УПЦ за співпрацю

Лист подяки за допомогу постраждалим в результаті військового конфлікту на сході країни місцева організація Товариства Червоного Хреста направила на ім’я митрополита Рівненського і Острозького Варфоломія. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Безымянный-1«Президія Правління та колектив Здолбунівської районної організації Товариства Червоного Хреста України від усієї душі висловлює вдячність прихожанам та духовенству усієї Єпархії під Вашим керівництвом за щорічну матеріальну підтримку нашої організації», — йдеться у листі.

В свою чергу на сайті єпархії наголошують, що «Рівненська єпархія Української Православної Церкви неодноразово відгукувалася на заклик про допомогу обласній та районним відділенням Товариства Червоного Хреста України – організації, що працює за принципом гуманізму та милосердя для захисту прав, життя, здоров’я та гідності людини».

Представники Червоного Хреста передають також слова вдячності від постраждалих внаслідок військового конфлікту на сході країни. Ці люди, завдяки зусиллям віруючих та духовенства Української Православної Церкви отримали необхідну допомогу в скрутних обставинах свого життя.

Особлива подяка була висловлена благочинним Здолбунівського району протоієрею Юрію Шевчуку та настоятелю Свято-Троїцького храму села Дермань протоієрею Юрію Линці.

Просмотров: 171

Залишити відповідь