Священик УПЦ завоював золоті нагороди на міжнародному чемпіонаті з пауерліфтінгу

Клірик Одеської єпархії встановив новий світовий рекорд, побивши власний

21 серпня 2016 року настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці села Червоноармійське Болградського району Одеської області священик Віктор Кочмарь завоював дві золоті медалі на Міжнародному чемпіонаті з пауерліфтінгу, що відбувся в столиці України. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт організаторів змагань.

Перші призові місця отець Віктор посів, попри те, що у свої 46 років мірявся силою з молодими спортсменами. В результаті, священик підтвердив звання майстра спорту міжнародного класу, а, окрім того, встановив новий світовий рекорд, побивши власний.

«У 2011 році на чемпіонаті в Одесі я встановив світовий рекорд з підйому на біцепс – взяв 75 кг, – говорить отець Віктор. – Минуло п’ять років, світовий рекорд так і не був ніким побитий. Тепер у Києві я мав його підтвердити і взяв 80 кг». Також рекордною для його вікової категорії стала вага в 200 кг у вправі жим лежачи.

Нагадаємо, вихованець Полтавської місіонерської духовної семінарії представляв Україну на цьогорічних Літніх Олімпійських іграх. Раніше повідомлялося, що священик Віктор Кочмарь здобув золоті медалі на Чемпіонаті України з пауерліфтингу.

Просмотров: 1012

1 коментар

  1. Добрый день!
    От души поздравляю чемпиона отца Виктора с победой!
    Хотела почитать о нем статью в Википедии и ничего не нашла. Пятикратный чемпион мира и ни слова о нем на английском языке. Давайте напишем об отце Викторе статью в эту энциклопедию?Хочется, чтобы как можно больше людей узнали о таких людях, как батюшка, и брали с них пример.

Залишити відповідь