В Одесі та Кропивницькому віруючі УПЦ надали гуманітарну допомогу вимушеним переселенцям, сиротам та нужденним (відео)

Клірик Бориспільської єпархії відвідав з подарунками багатодітну родину

14 вересня 2016 року, з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела, Координаційний центр Одеської єпархії з надання гуманітарної допомоги передав продовольчу допомогу 138 сім’ям.

Серед них були вимушені переселенці зі східних регіонів України та одесити, що потребують такої допомоги.

Взяти участь у благодійній акції може кожен – при кожному храмі Одеської єпархії діють пункти збору продуктів та коштів, які направляються до Координаційного центру та розподіляються між нужденними.

Як повідомлялося раніше, за більше ніж два роки роботи Гуманітарний центр Одеської єпархії зібрав і передав у зону збройного протистояння понад 200 тон продуктів, медикаментів, одягу, пожертвував більше 3 млн. гривень на лікування громадян України, які постраждали від конфлікту, та допомогу багатодітним родинам і нужденним.

12 вересня 2016 року, у Кіровоградській єпархії заступник відділу благодійності і соціального служіння протоієрей Іоанн Шемедюк передав для сиріт з «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей» одяг, взуття та іграшки.

Допомогу зібрали прихожани Спасо-Преображенського кафедрального собору. Чимало речей було передано для немовлят.

Також цими днями клірик Бориспільської єпархії протоієрей Петро Котюк, настоятель храму на честь святого великомученика Георгія Побідоносця села Заворичі Броварського району, відвідав багатодітну сім’ю.

Родина має шістьох дітей  і перебуває скрутному становищі. Парафіяни храму зібрали для них солодощі та іграшки.

Отець Петро говорить: «Без милосердя ми не християни. Як дітки з дитинства бачать і відчувають любов, підтримку, то і в майбутньому вони ніколи не переступлять через горе і труднощі інших людей».

Просмотров: 205

Залишити відповідь