Харківські фармацевти передали в дар храмам УПЦ ікони зі Святої Гори Афон і забезпечили поранених воїнів ліками

Фармацевтична компанія «Здоров’я» понад 15 років підтримує парафії Харкова і другий рік поспіль передає українським військовослужбовцям ліки на 150 тисяч гривень. Підприємство спільно з Харківською єпархією ініціює проекти з впровадження різних соціальних благодійних програм у місті.

Нещодавно генеральний директор фармацевтичної компанії «Здоров’я» Олександр Доровський передав у дар храмам Харкова шановані образи Богородиці, привезені з Афона.

dav_01704У Свято-Петропавлівський храм був переданий список чудотворної ікони Божої Матері «Всецариця», а храму на честь святих Жон-Мироносиць – Іверської ікони Богородиці. Обидва образи були доставлені на харківські парафії з монастирів Святої Гори Афон і передані настоятелям – протоієреям Валентину Ковальчуку та Василю Іванчуку. Тепер святині виставлені в храмах для поклоніння віруючим.

Разом з тим, фармацевти Харкова передали воїнам АТО ліки на 150 тисяч грн. У минулому році аналогічну допомогу підприємство відправило українським солдатам, що дислокуються в Артемівську Донецької області.

«Наш обов’язок – підтримати воїнів, – зазначає Олександр Доровський. – Адже надання якісної медичної допомоги в зоні АТО має величезне значення, від цього залежить життя бійців».

Фото: “Факты”

Просмотров: 397

Залишити відповідь