Вітання Предстоятеля УПЦ єпископу Конотопському і Глухівському Роману з 45-літтям від дня народження

ЙОГО ПРЕОСВЯЩЕНСТВУ,
ПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ РОМАНУ,
ЄПИСКОПУ КОНОТОПСЬКОМУ І ГЛУХІВСЬКОМУ

Ваше Преосвященство, дорогий Владико!

Прийміть сердечні поздоровлення зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, 45-літтям з дня народження та днем тезоіменитства.

З юних літ Ви обрали для себе шлях служіння Богові та Його Святій Церкві і,маючи сугубе бажання слідувати за Христом, аби приходити від сили в силу (Пс. 83:8), склали чернечі обітниці в стінах Святої Почаївської Лаври, отримавши ім’я преподобного Романа Солодкоспівця, якому ревно намагаєтесь уподібнюватися своїм життям. Звершуючи послух в огорожі церковній, Ви радо виконуєте усе покладене на Вас священноначаллям, і покликані Господом на многотрудне Апостольське служіння, зводитенині нерукотворні храми людських душ, утверджуючи їх на основі Апостолів і пророків, маючи наріжним каменем Самого Іісуса Христа (Єф. 2:20).

У цей святковий день сердечно бажаю Вашій Святині міцного здоров’я, миру та духовної радості. Нехай під всемилостивим омофором Преблагословенної Діви Марії та молитовним заступництвом Преподобного піснописця дні Вашого життя і богоприємного служіння будуть довгими і благословенними та сповненими надії на вічне спасіння.

З любов’ю у Христі

+ ОНУФРІЙ,
МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,
ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

14 жовтня 2016 року

Просмотров: 349

Залишити відповідь