Предстоятель УПЦ очолив всенічне бдіння в Києво-Печерській Лаврі

За богослужінням молився архієрей Елладської Православної Церкви митрополит Месогійський і Лавреотікійський Миколай

29 жовтня 2016 року, напередодні Неділі 19-ої після П’ятидесятниці, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння в Трапезному храмі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ митрополит Луганський і Алчевський Митрофан, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Бучанський Пантелеімон, єпископ Ірпінський Климент, єпископ Бердянський і Приморський Єфрем, а також духовенство монастиря. За богослужінням молився ієрарх Елладської Православної Церкви митрополит Месогійський і Лавреотікійський Миколай.

Вчора владика Миколай мав зустріч з ігуменею та сестрами Покровського жіночого монастиря Києва, під час якої звернувся до монахинь зі словом настанови та відповів на запитання.

Нагадаємо, завтра о 18:00 у галереї «Соборна» усі охочі зможуть поспілкуватися з відомим ієрархом Елладської Праволсавної Церкви в рамках зустрічі, яку проведе Відділ зовнішніх церковних зв’язків УПЦ.

Просмотров: 1380

Залишити відповідь