Духовному училищу Таїланду в дар від Предстоятеля УПЦ передали ікону прп. Нестора Літописця з часточкою мощей

Клірик Української Православної Церкви відвідав у Таїланді Православне духовне училище на острові Пхукет.

4 листопада 2016 року, у день святкування Казанської ікони Пресвятої Богородиці, благочинний Першого дарницького благочиння Київської єпархії УПЦ протоієрей Василій Біляк, перебуваючи у Таїланді з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, відвідав Православне духовне училище на острові Пхукет. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу парафії на честь Різдва Богородиці.

img_0067Протоієрей Василій взяв участь у святковій соборній Божественній літургії, яка звершувалася в храмі на честь Живоначальної Трійці. Під час Літургії було піднесено молитву про мир в Україні. По завершенні богослужіння за труди на благо Церкви Христової благодійники храму були удостоєні церковних нагород.

Також з благословення Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Онуфрія протоієрей Василій передав у дар духовному училищу ікону преподобного Нестора Літописця з часточкою його святих мощей.

Священноначалля та вихованці училища з радістю прийняли святиню та попросили передати Його Блаженству слова подяки за цінний дар.

Просмотров: 467

Залишити відповідь