Вітання Предстоятеля УПЦ митрополиту Бориспільському і Броварському Антонію з нагоди 10-літнього ювілею архієрейської хіротонії

ЙОГО ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВУ,

ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ АНТОНІЮ,

МИТРОПОЛИТУ БОРИСПІЛЬСЬКОМУ І БРОВАРСЬКОМУ,

КЕРУЮЧОМУ СПРАВАМИ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ,

РЕКТОРУ КИЇВСЬКОЇ ДУХОВНОЇ АКАДЕМІЇ ТА СЕМІНАРІЇ  

 

 Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

Прийміть сердечні поздоровлення з 10-літнім ювілеєм Вашої особистої П’ятидесятниці.

Соізволенням Духа Святого та возложенням рук архієреїв Божих, Ви стали спадкоємцем Апостольської благодаті і прийняли на себе жереб єпископського служіння, отримавши важливий уділ на Ниві Церковній. Як доброму і сумлінному працівнику, Господь доручив Вашим турботам вертоград Київських духовних шкіл, де під батьківським наглядом Вашого Високопреосвященства розквітаючі серця юнаків, у прагненні присвятити своє життя служінню Богу і людям, відкриваються для осягнення Богоодкровенних істин та наповнюються пахощами Євангельського вчення. Укорінюючись в Священному Переданні та святоотцівських настановах, що подаються в академічних науках, маючи Вас за взірець твердої віри і любові, благочестя і працьовитості, студенти зміцнюються в готовності принести плоди своїх старань до Небесної Трапези.

Серцевідець Господь, споглядаючи Вашу синівську вірність у малому, поставив Вас, дорогий Владико, над великим (див. Мф. 25:21). Слідуючи поклику Священноначалля, Ви з ретельністю виконуєте усі покладені на Вас послухи, роблячи вагомий внесок в Управління справами Української Православної Церкви, розвиток церковного життя Бориспільської єпархії та служачи православним віруючим тим даром, який прийняли, як добрий домобудівничий різної благодаті Божої (1 Пет. 4:10).

У цей знаменний день молитовно бажаю Вашій Святині міцного здоров’я, миру, терпіння та духовної радості. Нехай Всемилостивий Господь, предстательством святителя Іоанна Златоуста, в день пам’яті якого була звершена Ваша Архієрейська хіротонія, завжди укріпляє Ваші душевні та тілесні сили і дарує невичерпну наснагу для подальшого архіпастирського служіння на многая і благая літа!

З любов’ю у Христі

 

+ ОНУФРІЙ,

МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,

ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

26 листопада 2016 року

Просмотров: 257

Залишити відповідь