У Києві пройшов Зимовий духовно-освітній форум для людей з вадами слуху (фото)

Програма заходу включала у себе лекцій на духовні теми та богослужіння із сурдоперекладом

3-4 грудня 2016 року з благословення Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври пройшов зимовий духовно-освітній форум для людей з вадами слуху. Про це повідомляє Інформаційно-Просвітницький відділ УПЦ з посиланням на  прес-службу Київських духовних шкіл.

Організаторами форуму виступили Вознесенська єпархія УПЦ, недільна школа для глухих людей «Чути серцем», а генеральним партнером Київська Духовна Академія і Семінарія.

Цього року у конференції взяли участь священнослужителі, православні нечуючі, сурдоперекладачі з Києва, Вінниці, Житомира, Одеси, Луцьку, Чернівців, Первомайська та Кишинева (Молдова).

Розпочався форум молебнем у Академічному храмі Різдва Пресвятої Богородиці, який очолив єпископ Вознесенський і Первомайський Олексій.

Лекції, передбачені програмою заходу, проходили у церковно-археологічному музеї КДА. До усіх присутніх звернулися організатори владика Олексій та викладач КДАіС Анна Блощинська. Окрім них, спікерами на лекціях виступили вікарій Київскої митрополії єпископ Бородянський Варсонофій та голова адміністравтивног апарату Київської Митрополії архімандрит Віктор (Коцаба) та інші гості форуму.

Як повідомлялося раніше, головною метою форуму є популяризація місіонерства серед глухих, а також духовна просвіта нечуючих людей.

Просмотров: 208

Залишити відповідь