Блаженніший Митрополит Онуфрій вручив подарунки дітям-переселенцям зі сходу України

Юні гості завітали до Предстоятеля УПЦ зі святковими віршами та привітаннями до дня святителя Миколая

16 грудня 2016 року у своїй резиденції у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій прийняв 70 дітей-переселенців зі сходу України, які проживають у Києві та Київській області. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Юні гості привітали Предстоятеля зі святом святителя Миколая, яке Церква відзначатиме незабаром, та прочитали святкові вірші.

В свою чергу Його Блаженство розповів дітям про житіє святого, наголосивши, що головною справою святителя було робити добро людям.

«Добра чекають усі: ті, хто не дуже багато живе – раді матеріальному подарункові, а матеріально забезпечені люди часто переживають моральні та духовні проблеми, тому чекають доброго слова, духовної підтримки, – сказав Архіпастир. – У святителя Миколая для кожної людини є свій подарунок — Боже благословення, християнська любов, саме цьому ми повинні навчатись і так ставитися до свого ближнього».

Зустріч відбулася за підтримки Благодійного фонду Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Онуфрія «Мир вам!»

Нагадаємо, минулого тижня вікарій Київської Митрополії єпископ Ірпінський Климент благословив благодійний проект «Діти дітям “Різдвяний Ангел”». Нагадаємо, Інформаційно-просвітницький відділ оприлюднив інформацію про благодійні акції та різдвяні концерти до дня святого Миколая в єпархіях УПЦ.

Просмотров: 624

Залишити відповідь