Предстоятель УПЦ прийняв дітей українських військовослужбовців з Луганщини

Юні гості відвідали резиденцію Блаженнішого Митрополита Онуфрія у Києво-Печерській обителі в рамках волонтерського проекту «Три Лаври»

20 грудня 2016 року Блаженіший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій у своїй резиденції на території Києво-Печерської Лаври прийняв групу дітей з родин українських військовослужбовців та працівників Національної поліції, які постраждали або загинули внаслідок військових дій на сході України. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Вітаючи юних гостей зі святом святителя Миколая, Його Блаженство побажав їм бути справжніми християнами, намагатись любити всіх і нагадав про житіє святого, який був втіленням такої християнської любові. Діти подякували Предстоятелю за добрі слова настанови та отримали від Його Блаженства святкові подарунки та благословення.

Того ж дня паломники відвідали святині Києво-Печерської Лаври, перед цим побувавши в Святогірській Лаврі. Опісля, за задумом організаторів, діти відвідають святні Почаївської Лаври.

Проект «Три Лаври» ініціювала столична громадська волонтерська організація «Громадянський корпус», яка тісно співпрацює із Синодальним відділом УПЦ по взаємодії із Збройними силами та іншими військовими формуваннями України.

Раніше повідомлялося, що Блаженніший Митрополит Онуфрій вручив подарунки дітям-переселенцям зі сходу України. Нагадаємо, голова Синодального військового відділу звершив Літургію у храмі при Президентському полку.

Просмотров: 508

Залишити відповідь