Завершилося чергове засідання Священного Синоду Української Православної Церкви (ЖУРНАЛИ, фото, відео)

29 грудня у резиденції Предстоятеля УПЦ на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври відбулося останнє у 2016 році засідання Священного Синоду Української Православної Церкви, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

dsc_7706У засіданні, яке очолив Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій, взяли участь постійні члени Священного Синоду: митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел, митрополит Сімферопольський і Кримський Лазар, митрополит Хустський і Виноградівський Марк, митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон, митрополит Камʼянець-Подільський і Городоцький Феодор, намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, секретар Священного Синоду УПЦ, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній; а також тимчасові члени Священного Синоду: митрополит Феодосійський і Керченський Платон, митрополит Овруцький і Коростенський Віссаріон, архієпископ Кам’янський і Царичанський Володимир.

Під час роботи останнього у 2016 році засідання Священного Синоду УПЦ були заслухані звіти Синодальних установ Української Православної Церкви.

Нагадаємо, попереднє засідання Священного Синоду відбулося 18 жовтня. Раніше повідомлялося, що Предстоятель та архієреї УПЦ помолилися за Божественною літургією перед початком Синоду.

З журналами Священного Синоду можна ознайомитися ТУТ.

 

 

Просмотров: 6673

Залишити відповідь