У Києві стартував благодійний різдвяний проект для дітей із прифронтової зони

Паломницьким Центром УПЦ для дітей з Волноваського району Донецької області було організовано екскурсії Києво-Печерскою Лаврою та історичними місцями Києва

27 грудня 2016 року у столиці розпочалася благодійна різдвяна акція «Билини давнього Києва», яку організував Паломницький центр УПЦ, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ з посиланням на pilgrims.in.ua.

Першими у заході взяли участь діти із Свято-Миколаївського монастиря Волноваського району на Донеччині, які приїхали до Києва на 2 дні. Першого дня група побувала на оглядових екскурсіях історичними частинами Києва – Старокиївській горі та Андріївському узвозі.

На нічліг учасників благодійної акції прийняла Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра. Наступного дня діти відвідали головні святині обителі та приклонилися до мощей Печерських преподобних.

Згодом учасники, у супроводі заступника директора Паломницького центру УПЦ Неоніли Ворсіної Вирушили на екскурсію до центру культури та історії Давньої Русі – парку «Київська Русь». По її завершенні діти взяли участь у квестах, іграх та тематичній вікторині «Київська Русь та билини давнього Києва» та отримали подарунки від Паломницького Центру при Відділі зовнішніх церковних зв’язків УПЦ.

Просмотров: 123

Залишити відповідь