В Одесі напередодні Різдвяних свят сто сімей нужденних переселенців та одеситів отримали продукти та кошти (відео)

За минулий рік Одеською єпархією УПЦ було надано матеріальної та гуманітарної допомоги знедоленим людям на суму близько 1 050 000 грн, роздано понад 100 тонн продуктів харчування на суму 2 350 000 грн.

Напередодні Нового року і наступаючого Різдва Христового з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела в Координаційному центрі єпархії була проведена остання у цьому році благодійна акція з надання гуманітарної допомоги, про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Одеської єпархії.

_dsc4724Під час благодійного заходу більше ста сімей вимушених переселенців зі сходу України і нужденних одеситів отримали продуктові набори та матеріальну допомогу в розмірі 21000 гривень. Також допомогу у вигляді продуктів харчування, дитячих іграшок, різних речей, канцелярського приладдя та солодких подарунків до свята Різдва Христового була надана благодійним організаціям: «Одеської організації допомоги дітям з синдромом Дауна «Сонячні діти», Товариству багатодітних сімей Малиновського району м. Одеси, Всеукраїнському благодійному фонду «Переображення».

Варто зазначити, що за період з 5 грудня 2015 р. по 5 грудня 2016 р. єпархією було зібрано і витрачено на надання матеріальної та гуманітарної допомоги знедоленим людям грошових коштів на суму близько 1 050 000 грн. Протягом року більш 4650 сімей вимушених переселенців зі східних областей України і нужденних одеситів отримали продуктові набори; у тому числі було роздано понад 100 тонн продуктів харчування на суму 2 350 000 грн., медичної техніки, ліків, памперсів на суму 213 824 грн. 706 осіб отримали матеріальну допомогу на суму 829 248 грн.

Детальніше про це дивіться у підсумковому сюжеті відділів з благодійності та соціального служіння Одеської єпархії УПЦ.

Просмотров: 152

Залишити відповідь