Напередодні дня пам’яті собору Пресвятої Богородиці Предстоятель молився у Києво-Печерській Лаврі

У перший вечір післясвята Різдва Христового Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив всенічне бдіння у Києво-Печерській Лаврі.

7 січня 2017 року ввечері, у післясвято Різдва Христового, Предстоятель Української Православної Церви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив всенічне бдіння в Трапезному храмі преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

У перший день після Різдва Свята Церква вшановує пам’ять собору Пресвятої Богородиці.

Його Блаженству співслужили намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Макарівський Іларій, єпископ Боярський Феодосій, єпископ Ірпінський Климент, єпископ Бородянський Варсонофій, єпископ Васильківський Миколай, єпископ Гостомельський Тихон, а також духовенство монастиря.

Під час Полієлею від імені присутніх за богослужінням єпископів, духовенства і мирян до Його Блаженства зі словами привітання звернувся керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній.

Цього вечора Предстоятель приймав вітання від люблячої пастви з Різдвом Христовим. Завтра Блаженніший владика з архіпастирським візитом відвідає Миколаївщину.

Нагадаємо, сьогодні братія Києво-Печерської Лаври і студенти Київських духовних шкіл привітали Предстоятеля з Різдвом Христовим. Раніше Його Блаженство очолив урочисте богослужіння з нагоди Різдва Христового у Києво-Печерській Лаврі.

Просмотров: 1272

Залишити відповідь