Блаженніший Митрополит Онуфрій благословив організаторів фестивалю «Божі діти»

23 січня 2017 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій прийняв у своїй резиденції на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври організаторів традиційного фестивалю «Божі діти», повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Захід цього року проходитиме вдруге і відбудеться 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, під егідою Києво-Печерської Лаври. Фестиваль покликаний допомогти і підтримати дітей-сиріт з усіх єпархій Української Православної Церкви, а також дітей з обмеженими можливостями та із малозабезпечених сімей.

Директор благодійного фонду святих благовірних князів Бориса та Гліба Павло Меншун, стараннями якого проходить фестиваль, та директор фестивалю «Божі діти» Тетяна Шапіро розповіли Його Блаженству про хід підготовки до фестивалю і вручили Предстоятелю нагороду «Почесний благодійник».

Його Блаженство подякував організаторам за відзнаку і благословив їх готуватись до фестивалю, побажавши їм Божої підтримки, миру і добра.

У зустрічі взяли участь ієромонах Гліб (Казьмирук), заступник начальника соціального відділу Києво-Печерської Лаври, відповідальний за організацію фестивалю «Божі діти» та заступник директора фонду святих благовірних князів Бориса та Гліба, регент архієрейського чоловічого хору Києво-Печерської Лаври Денис Розумець.

Просмотров: 2130

Залишити відповідь