На Одещині невідомі серед ночі напали на священнослужителя УПЦ

Зловмисники вломилися у парафіяльний будинок, де священик проживає разом із сім’єю

У ніч з 16 на 17 лютого 2017 року у селі Василівка, Біляївського району Одеської області невідомі вчинили розбійний напад на парафіяльний будинок при храмі на честь свв. ап. Петра і Павла та нанесли тяжкі тілесні ушкодження настоятелю храму протоієрею Олексію Глушку. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Близько третьої години ночі священик, котрий проживає з сім’єю у будинку при храмі, почув сторонні звуки. У сусідньому приміщенні він побачив невідомого чоловіка, який одразу напав на нього. Отцю Олексію вдалося його затримати, проте нападника поспішив визволяти його спільник. Другий чоловік почав бити священика по голові та тілу металічним предметом. Після цього злочинці втекли.

Першу допомогу о. Олексію надавали у медичному закладі, його стан оцінюється як середньо-тяжкий: багаточисленні гематоми і синці обличчя, шиї та плечей.

До місця злочину прибули правоохоронці та кінолог, ведуться оперативно-пошукові роботи. Особистості нападників поки не встановлено.

Просмотров: 913

Залишити відповідь