Іменитий український спортсмен виступить на змаганнях у США за підтримки Фонду Предстоятеля УПЦ (відео)

Блаженніший Митрополит Онуфрій благословив гирьовика М. Ткачука на учать у змаганнях, куди спортсмена запросив А. Шварценеггер

21 лютого 2017 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України у своїй резиденції у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі прийняв іменитого українського спортсмена-гирьовика Миколу Ткачука. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Микола Ткачук – український професійний спортсмен-гирьовик, багаторазовий чемпіон світу та України з гирьового спорту. У його активі велика кількість спортивних досягнень, серед яких встановлення світового рекорду у поштовху гир, а також встановлення кількох рекордів України. Окрім того, Микола – парафіянин столичного храму на честь Всіх святих, вихованець Київської духовної семінарії.

На зустрічі був присутній керівник адміністративного апарату Київської Митрополії архімандрит Віктор (Коцаба).

Під час бесіди з Предстоятелем спортсмен взяв благословення Його Блаженства на участь у змаганнях в США, куди Микола Ткачук був запрошений відомим бодібілдером і кіноактором А. Шварценеггером.

Благословляючи українського гирьовика на участь у змаганнях, Блаженніший владика побажав йому Божої допомоги. З благословення Його Блаженства, М. Ткачук виступатиме за підтримки Фонду Предстоятеля Української Православної Церкви.

Нагадаємо, у жовтні минулого року Запорізька єпархія провела II Православні спортивні ігри. Раніше повідомлялося, що священик УПЦ завоював золоті нагороди на міжнародному чемпіонаті з пауерліфтінгу, а вихованець Полтавської місіонерської духовної семінарії представляв Україну на цьогорічних Літніх Олімпійських іграх.

Просмотров: 1089

Залишити відповідь