Блаженніший Митрополит Онуфрій взяв участь у відспівуванні архімандрита Кирила (Павлова) (фото)

Розрішительну молитву прочитав Предстоятель Української Православної Церкви.

23 лютого 2017 року в Успенському соборі Свято-Троїцької Сергієвої лаври Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій взяв участь у чині відспівування багаторічного духівника Лаври архімандрита Кирила (Павлова), який помер 20 лютого на 98-му році життя. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Архімандрит Кирил (Павлов)

Чин відспівування звершив Святіший Патріарх Московський і всієї Русі Кирил у співслужінні ієрархів і духовенства Руської і Української Православної Церкви, насельників Троїце-Сергієвої лаври, викладачів та учнів Московської духовної академії у священному сані.

За богослужінням молилися численні віруючі. Успенський собор не вмістив усіх, хто прийшов попрощатися з отцем Кирилом, безліч вірян молилися на площі перед собором.

Розрішительну молитву прочитав Блаженніший Митрополит Київський Онуфрій.

Перед похованням тіло отця Кирила було обнесена навколо Успенського собору. Архімандрит Кирил (Павлов) був похований на території Лаври за вівтарем церкви Святого Духа.

За матеріалами patriarchia.ru

Просмотров: 3451

2 коментарі

  1. Вечная память старцу всего Православного Мира. С миром упокой, Господи, душу архимандрита Кирилла, прости его прегрешения вольныя и невольныя, и даруй жизнь Вечную.

  2. Со Святыми упокой Господи душу новопредставленного Молитвенника Твоего
    Архимандрита Кирилла !

Залишити відповідь