У Дніпрі митрополит Іриней благословив початок робіт з будівництва метрополітену

Керуючий Дніпропетровською єпархією УПЦ звершив молебень та окропив робітників, будівельні майданчики та обладнання святою водою

23 лютого 2017 року митрополит Дніпропетровський і Павлоградський Іриней благословив початок робіт із завершення будівництва першої черги Дніпровського метрополітену. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

На запрошення працівників будівельних компаній «Київметробуд» та «Дніпрометробуд» владика Іриней звершив молебень та окропив будівельний майданчик у районі Центрального універмагу міста. Його Високопреосвященство помолився за мир в Україні та закликав на усіх працівників Боже благословення.

Він побажав їм допомоги Божої та успіхів у цій благій справі, щоб укріплені Божою благодаттю та заступництвом Його святих ангелів від усіляких бід та негараздів вони успішно виконали роботу по завершенню будівництва першої черги метрополітену.

На молебні були присутні працівники тунельних загонів та інженер Анатолій Штандарін.

По завершенню молитви митрополит Іриней відвідав ще три будівельні майданчики у місцях виходу шахт на поверхню, де також прочитав молитву на початок доброї справи, окропив територію та обладнання святою водою.

Будівництво метро у Дніпрі планують завершити протягом п’яти років, при цьому гірничо-будівельні роботи мають завершитись через три роки.  Вони розпочнуться одночасно на усіх майбутніх станціях: «Театральна», «Центральна» та «Історичний музей».

Просмотров: 370

Залишити відповідь