У КДА розпочали читання неусипного Псалтиря з молитвою за мир в Україні та українських воїнів (відео)

Протягом усього Великого посту студенти Київської духовної академії і семінарії, священнослужителі, воїни-афганці, учасники бойових дій на сході країни цілодобово молитимуться за Україну та її воїнів.

5 березня 2017 року, у першу неділю Великого посту та свято Торжество Православ’я, у Свято-Воскресенському храмі пам’яті воїнів Афганістану з благословення керуючого справами Української Православної Церкви, ректора КДАіС митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, розпочалося читання неусипного Псалтиря. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Першу кафізму з молитвами за здоров’я поранених, упокій загиблих українських воїнів і за мир в Україні прочитав митрополит Антоній.

Опісля відбувся спільний брифінг керуючого справами УПЦ митрополита Бориспільського і Броварського Антонія та представників керівництва Українського союзу ветеранів Афганістану для представників ЗМІ.

Псалтир будуть безупинно читати протягом усього Великого посту вихованці Київських духовних шкіл, священнослужителі, воїни-афганці, учасники бойових дій на сході України.

Також до молитви під час Великого посту можуть долучитися всі віруючі, особливо ті, для кого сьогодні важлива посилена молитва за близьких. Свято-Воскресенський храм буде відкритий цілодобово (м. Київ, вул. Лаврська, 17).

Просмотров: 875

Залишити відповідь